Tuesday, May 24, 2011

Λεφτά (δεν) υπάρχουν...

ΟΚ, έχω εντυπωσιάσει και ο ίδιος τον εαυτό με το γεγονός πως το blog δέχεται δεύτερη ανάρτηση μέσα στον μήνα - σύντομη μεν, ανάρτηση δε.

Το λοιπόν - ο Υπουργός Οικονομικών [sic] Γ. Κωνσταντίνου δήλωσε πως η χώρα, αν δεν πάρει την επόμενη δόση του δανείου (σ.σ.: αν μόλις αναρωτηθήκατε σε ποιό δάνειο αναφέρομαι, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook και να μου πείτε που μένετε, γιατί είναι τίγκα gangsta να διαβάζεις το blog του κάθε τυχαίου Λάκη, δηλαδή yours truly, και ταυτόχρονα να μην σε έχουν πάρει τα σκάγια - έστω και λίγο, kthnxbye), "κατεβάζει ρολά".

ΟΚ, ΟΚ - απλό και κατανοητό. Πάμε για φούντο - και δεν μας κάνει και εντύπωση, δηλαδή. Και τώρα, επιτρέψτε μου να γίνω γραφικός --



Ναι, έχουμε κλάσει στο γέλιο όλοι τα τελευταία δύο χρόνια με την ανωτέρω δήλωση του GAP - έχουμε ως λαός αυτό το skill που μας κάνει να χαιρόμαστε μέσα στην όποια αντίξοη κατάσταση. Ναι, μάλλον έχουμε καταλάβει, επίσης, πως είτε ο GAP εν γνώσει του παραπλανούσε τους απανταχού φέροντες τον πράσινο ήλιο (και μη), είτε πραγματικά ο μαν δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα.

ΟΚ, so - συνεχίζοντας τη γραφικότητα -, GAP, for real, homes (και, παρεπιπτόντως, θα έγραφα άνετα και τα υπόλοιπα στη μητρική γλώσσα του GAP, αλλά μου την λέει ήδη η Πόπη για τα τόσα αγγλικά [sic]), είπες ψέμματα (και ναι, γαμήστε με - με ΔΥΟ μυ). Bro, είπες ψέμματα, γιατί αρνούμαι να δεχθώ το ότι μπορεί να είσαι τόσο εκτός τόπου, χρόνου και ζωικού είδους (αλλά, αν όντως είναι έτσι, απαιτώ από το Harvard να μου στείλει e-mail άμεσης αποδοχής σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα).

Αύριο, 25 Μαΐου, θα γίνουν συγκεντρώσεις ανθρώπων σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και αλλού - οι Ισπανοί μας έδειξαν πως γίνεται (και μάλλον μας πείραξε το ότι μας την είπαν κιόλας). Δεν ξέρω τί θα γίνει μέσα απ' αυτό, με δεδομένο ότι ήδη έχω διαβάσει κάτι γραφικά (πιο γραφικά κι απ' αυτά που έγραψα πιο πάνω) για επανάσταση και τέτοια - όπερ σημαίνει ότι έχουμε μπλέξει την επανάσταση με την εξέγερση, αλλά και την εξέγερση με τη μάζωξη και το socializing -, αλλά αναρωτιέμαι αν ο GAP θα χαμπαριάσει.

Ή, εν πάση περιπτώσει, οι του GAP - οι πιο πάνω. Γιατί πρέπει να έχει πιο πάνω, αλλιώς, 'ντάξ' - η φάση είναι πιο αστεία από εμένα να τραγουδάω το theme της Sailormoon σε karaoke bar στην Kashiwa (true story, best believe). Κι αν προχωράμε με την αγαπημένη [sic] θεωρία συνωμοσίας που λέει πως η CIA είναι πίσω απ' όλα, τί περιμένει και δεν τον αλλάζει;

Την τσόντα... 

Περισσότερα σύντομα, γιατί πρέπει να πάω να κάνω zenpō kaiten.

Flame on.

1 comment:

  1. είσαι ωραίος δάσκαλε,και με forum επίσημος,περιμένουμε.κάνουνε ντόρο τώρα με το δάνειο και ότι δεν σωνόμαστε αλλιώς για να μαζευτούν όλοι πάλι και να δεκτούν τα οποια μετρα μας επιβάλουν!

    Σε προκαλώ επίσης σε παραδοσιακή ξιφομαχία σαμουράι,πες μου μόνο το που και το πότε..

    ReplyDelete